ΤΕΤΑΡΤΗ 26.11.2025 05:03
MENU CLOSE

Το ΠΑΣΟΚ διαψεύδει τον Κεδίκογλου

12.06.2013 12:03

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου σχετικά με τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Κυριακής, εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Επειδή ο κ. Σίμος Κεδίκογλου αναφέρθηκε σε συνάντηση των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, την Κυριακή το βράδυ, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ενημερώθηκαν για την πρόθεση του Πρωθυπουργού να προχωρήσει στο άμεσο κλείσιμο της ΕΡΤ και στην απόλυση όλου του προσωπικού της, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνονται τα εξής:

Την Κυριακή το βράδυ, σε άτυπη συνάντηση των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, συζητήθηκε όλο το φάσμα των σημαντικών θεμάτων που απασχολούν την κυβέρνηση. Κεντρικό σημείο της συζήτησης ήταν το ζήτημα της ΕΡΤ, το κλείσιμο της οποίας παρουσιάστηκε από τον κ. Σαμαρά ως η μόνη υπάρχουσα λύση για την άμεση μείωση του αριθμού των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα κατά 2.000 άτομα, που είναι όρος για την καταβολή της επόμενης δόσης του δανείου.

Οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης αντέδρασαν αμέσως αρνητικά. Η αρνητική θέση του ΠΑΣΟΚ επαναλήφθηκε τη Δευτέρα σε τηλεφωνική επικοινωνία των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου. 

Για το λόγο μάλιστα αυτό η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν ετέθη καν υπόψη των υπουργών που υποδείχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ (όπως και των υπουργών που υποδείχθηκαν από τη ΔΗΜΑΡ) και δεν φέρει την υπογραφή τους.

Είναι συνεπώς προφανές ότι η ΝΔ επέλεξε να προχωρήσει παρά την εκφρασμένη αντίθεση των άλλων δύο κομμάτων, χωρίς τα οποία δεν συγκροτείται η κοινοβουλευτική πλειοψηφία»

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.11.2025 04:33
Exit mobile version