search
ΤΡΙΤΗ 17.03.2026 17:23
MENU CLOSE

Σε αργία ο δήμαρχος Μυκόνου

21.06.2013 13:04
Σε αργία ο δήμαρχος Μυκόνου - Media

Σε αργία τέθηκαν ο δήμαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγος και οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Βαμβακούρης και Θρασύβουλος Κοντομήτρος, οι οποίοι φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε οικονομικό σκάνδαλο στο Δήμο.

Σε αργία τέθηκαν ο δήμαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγος και οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Βαμβακούρης και Θρασύβουλος Κοντομήτρος, οι οποίοι φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε οικονομικό σκάνδαλο στο Δήμο.
 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου έστειλε στο Δήμο Μυκόνου το αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με βάση το οποίο παύονται από τα καθήκοντά τους και οι τρεις αιρετοί μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση από τη Δικαιοσύνη.
 
Οι τρεις αιρετοί έχουν παραπεμφθεί σε δίκη με κατηγορίες μορφής κακουργήματος.
 
(Η φωτογραφία είναι από το www.cyclades24.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 17.03.2026 17:21