search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.12.2025 14:19
MENU CLOSE

Εκτός από το εξάμηνο, χαθήκαν και 70 εκατ. ευρώ!

06.12.2013 10:35
«Θίγουν το Καποδιστριακό οι διώξεις Πελεγρίνη» - Media

Σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2012, που κατέθεσε ο πρύτανης κ. Πελεγρίνης, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) έχασε περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ από το θησαυροφυλάκιο Κινητών Αξιών. 

Σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2012, που κατέθεσε ο πρύτανης κ. Πελεγρίνης, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) έχασε περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ από το θησαυροφυλάκιο Κινητών Αξιών. Τα μέλη του Συμβουλίου του Ιδρύματος που δεν ψηφίσαν τον ισολογισμό τον Οκτώβριο που μας πέρασε, με ανακοίνωσή τους που εξέδωσαν την Τετάρτη το βράδυ (4.12), ζητούν από τον πρύτανη να δώσει πλήρεις εξηγήσεις για τη ζημιά που συνέβη επί θητείας του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διά στόματος του αναπληρωτή προέδρου του Συμβουλίου του Ιδρύματος κ. Χαράλαμπου Παπαγεωργίου.
Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πίσω από τη συνέχιση των κινητοποιήσεων μόνο στο Καποδιστριακό κρύβονται… καυτές αλήθειες. Αν έρθουν αυτές στο φως της δημοσιότητας, θα έχει τρομερό… ενδιαφέρον για τον ζήλο που επέδειξαν κάποιοι στους αγώνες!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.12.2025 14:18