ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:13
MENU CLOSE

Η «Βέμπο» καθυστερεί…

20.01.2014 22:00

Μία ακόμη, δεύτερη συνεχόμενη, αναβολή παίρνει η παράσταση «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο» στο θέατρο Μπάντμιντον. Αναμένουμε λοιπόν την πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου.

* Γαστρεντερίτιδα – Φλαντρώ σημειώσατε άσο. Η παράσταση που έχει στήσει η Λυδία Κονιόρδου στη σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου, στην οποία έχει τον κεντρικό ρόλο, το περασμένο Σάββατο άφησε παραπονεμένους τους θεατές. Μια γαστρεντερίτιδα ταλαιπώρησε τη Μαρία Διακοπαναγιώτου και δεν δόθηκε καμία από τις δύο παραστάσεις (6 μ.μ. και 9 μ.μ.), παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ηθοποιού. Ωστόσο το έργο του Παντελή Χορν θα έχουν την ευκαιρία να το δουν οι θεατές, καθώς παίρνει παράταση και δεν θα ρίξει αυλαία στις 26 Ιανουαρίου.

* Παράταση μαθαίνω όμως ότι θα πάρει μία ακόμη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου. Ο «Φιλάργυρος» του Μολιέρου με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο ακούγεται ότι θα πάει μέχρι την Κυριακή των Βαΐων κι όχι μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο. Λογικό, μια και στην Κεντρική Σκηνή του κτηρίου Τσίλλερ δεν πέφτει καρφίτσα. Μπορεί ο Γιάννης Μπέζος να μην θέλει οικειότητα με το κοινό του, μπορεί να καυγάδισε με θαυμάστριά του που πήγε να τον φωτογραφίσει κατά την υπόκλιση στο τέλος της παράστασης, το κοινό όμως του δείχνει ότι και οικειότητα θέλει να έχει μαζί του και τον τιμά, παρά τα τερτίπια του …

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:12
Exit mobile version