search
ΔΕΥΤΕΡΑ 23.03.2026 01:01
MENU CLOSE

Τα ευρωταξίδια του Αλέξη Τσίπρα

27.01.2014 22:00

Γαλλία και Γερμανία είναι οι επόμενοι σταθμοί της ευρωπεριοδείας του Αλέξη Τσίπρα – μέσα στον Φεβρουάριο –, μετά την Ολλανδία και το Άμερσοφτ.

Γαλλία και Γερμανία είναι οι επόμενοι σταθμοί της ευρωπεριοδείας του Αλέξη Τσίπρα – μέσα στον Φεβρουάριο –, μετά την Ολλανδία και το Άμερσοφτ, όπου βρέθηκε το προπερασμένο Σαββατοκύριακο για τη συνάντηση αριστερών κομμάτων που διοργάνωσε το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ολλανδίας.

Πάντως, η Ιταλία (ευρωπαϊκός Νότος γαρ) φαίνεται να είναι η χώρα όπου η υποψηφιότητα Τσίπρα συναντά τη θερμότερη υποδοχή και μάλιστα προκαλεί και αναβρασμό στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό, ενώ οι δηλώσεις υποστήριξης της υποψηφιότητας από διανοουμένους και δημόσια πρόσωπα συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.03.2026 01:00