search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.12.2025 23:15
MENU CLOSE

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους άλλοι 4 εμπλεκόμενοι στο λαθρεμπόριο καυσίμων

24.02.2014 09:01
Ξεκίνησε η διαδικασία αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης – Δείτε ποια είναι τα κριτήρια - Media

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων. 

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων. 
 
Πρόκειται για τον υπεύθυνο πλάστιγγας του ΟΛΠ, δύο οδηγούς βυτιοφόρων και έναν πρατηριούχο. 
 
Στον πρατηριούχο επιβλήθηκαν οι όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. 
 
Στον έναν οδηγό και στον χειριστή πλάστιγγας επιβλήθηκαν χρηματική εγγύηση 7.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και, επίσης, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
 
Στον έτερο οδηγό επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
 
Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού πέντε άτομα και συγκεκριμένο, ο πρόεδρος της εταιρείας ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρομήτου Γ.Σπανός, ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείας, ένας τελωνειακός, ο τμηματάρχης της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ένα ακόμα άτομο.

Έως τώρα είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης ένας πρατηριούχος και μια συνιδιοκτήτρια πρατηρίου από τα συνολικά 15 άτομα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.
 
Στο μεταξύ, από το δικαστικό συμβούλιο αναμένεται να εξεταστεί η ένσταση ακυρότητας του κατηγορητηρίου, που υπέβαλε στον ανακριτή, ο συνήγορος του τμηματάρχη διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.12.2025 23:12