Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Νεκρός είναι ο άντρας που έπεσε στις ράγες του τρένου, στον ηλεκτρικό σταθμό της Ομόνοιας, γύρω στις 11 το πρωί. Πρόκειται για 60χρονο άνδρα, που στεκόταν στην αποβάθρα με κατεύθυνση τον Πειραιά και θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στις γραμμές την ώρα που ένα από τα τρένα έμπαινε στον σταθμό.
Νεκρός είναι ο άντρας που έπεσε στις ράγες του τρένου, στον ηλεκτρικό σταθμό της Ομόνοιας, γύρω στις 11 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΣΤΑΣΥ, πρόκειται για 60χρονο άνδρα, που στεκόταν στην αποβάθρα με κατεύθυνση τον Πειραιά και θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στις γραμμές την ώρα που ένα από τα τρένα έμπαινε στον σταθμό.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική και επιχειρούν να τον ανασύρουν από τις ράγες του τρένου. Προσωρινά τα δρομολόγια έχουν διακοπεί στην Ομόνοια και οι συρμοί εκτελούν τα δρομολόγια Πειραιάς – Θησείο και Αττική – Κηφισιά.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.