search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:33
MENU CLOSE

Εκδηλώσεις κατά του ΤΑΙΠΕΔ και της πώλησης της ΔΕΗ

08.07.2014 05:40
Ικανοποίηση Φωτόπουλου για ακύρωση ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ - Media

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις γίνονται σήμερα, σχετικές με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Η μία από το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου και η άλλη από το «Άρδην».

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις γίνονται σήμερα, σχετικές με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Η μία από το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου και η άλλη από το «Άρδην».
 
1. Η πρώτη διεξάγεται στις 12.30 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο «Ιανός», στην οδό Σταδίου, και αφορά την παρουσίαση του μόλις εκδοθέντος βιβλίου του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ), από τις Εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη, με τίτλο: «ΤΑΙΠΕΔ: όργανο εκποίησης της περιουσίας και κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας».
 
Το βιβλίο εξετάζει τις επιπτώσεις των μαζικών εκποιήσεων της δημόσιας περιουσίας από την ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όπως αυτά προστατεύονται σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.
 
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Γεράσιμος Αρσένης (αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΜΔΑ και πρώην υπουργός), Κώστας Αρβανίτης (διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού «105,5 FM στο Κόκκινο»), Νίκος Φίλης (διευθυντής της εφημερίδας «Η Αυγή») και Βάλια Μπαζού (αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Το Ποντίκι»).
 
2. Η δεύτερη θα γίνει το απόγευμα, ώρα 8.00 μ.μ., στο στέκι του Άρδην, Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα. Τη διοργανώνουν το περιοδικό «Άρδην» και η εφημερίδα «Ρήξη» με θέμα «Το ξεπούλημα της ΔΕΗ και το ενεργειακό ζήτημα της χώρας».
 
Θα μιλήσουν οι: Γιώργος Αδαμίδης (πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ «Σπάρτακος»), Γιάννης Δημαράς (βουλευτής, Άρμα Πολιτών), Αγνή Καλογερή (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), Βασίλης Στοϊλόπουλος (γεωλόγος – «Άρδην»). Συντονιστής θα είναι ο εκδότης του «Άρδην» και της «Ρήξης» Γιώργος Καραμπελιάς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34