search
ΠΕΜΠΤΗ 30.10.2025 23:26
MENU CLOSE

«Γάζωσαν» με σφαίρες κατάστημα χρωμάτων στα Χανιά

15.07.2014 06:00
Αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο ο δολοφόνος της 40χρονης στο Λεωνίδιο - Media

Οι άγνωστοι έριξαν περισσότερες από 30 σφαίρες καταστρέφοντας την τζαμαρία και προκαλώντας σοβαρότατες ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος.

Μεγάλες υλικές ζημιές σε κατάστημα πώλησης χρωμάτων που βρίσκεται στην περιοχή Παρηγοριά Χανίων, προκάλεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι δράστες.
 
Όπως έγινε γνωστό, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, οι δράστες, που επέβαιναν σε όχημα «γάζωσαν» με πυροβόλο όπλο την τζαμαρία του καταστήματος. Εκτιμάται μάλιστα ότι οι άγνωστοι έριξαν περισσότερες από 30 σφαίρες καταστρέφοντας την τζαμαρία και προκαλώντας σοβαρότατες ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος.
 
Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα, καθώς – όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που έφτασε στο σημείο – ο ίδιος δεν είχε διαφορές με κανέναν.
 
Η αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες. Το κατάστημα που δέχτηκε την επίθεση διαθέτει συναγερμό, ο οποίος χτύπησε, όχι όμως κάμερες ασφαλείας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.10.2025 23:24