search
ΠΕΜΠΤΗ 30.10.2025 17:50
MENU CLOSE

Ξεκινούν έλεγχοι στα πρατήρια καυσίμων

05.09.2014 15:24
Ξεκινούν έλεγχοι στα πρατήρια καυσίμων - Media

Ελέγχους αρχίζει το υπουργείο Οικονομικών στα πρατήρια καυσίμων, καθώς περατώθηκε η προθεσμία (27 Αυγούστου) για την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος εισροών- εκροών. 

  
Ελέγχους αρχίζει το υπουργείο Οικονομικών στα πρατήρια καυσίμων, καθώς περατώθηκε η προθεσμία (27 Αυγούστου) για την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος εισροών- εκροών.

Οι έλεγχοι θα αφορούν τη συμμόρφωση των υπόχρεων και την αποστολή στοιχείων στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, καθώς και την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων σε περίπτωση διαπίστωσης παραβάσεων.

Εκτός από το σύστημα εισροών- εκροών στα πρατήρια, η διυπουργική επιτροπή που έχει συσταθεί στο υπουργείο Οικονομικών, από τους γενικούς γραμματείς των συναρμόδιων υπουργείων, παρακολουθεί και την εξέλιξη της εγκατάστασης και άλλων συστημάτων, όπως σύστημα εισροών- εκροών στις φορολογικές και ελεύθερες αποθήκες, GPS στα βυτιοφόρα, βάση δεδομένων στην ΓΓΠΣ κ.λπ.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.10.2025 17:50