Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την απόφασή της να καταψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συντασσόμενη με την "γραμμή" του κόμματός της, επιβεβαίωσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά αμέσως μετά τα ερωτηματικά που προκάλεσε με την τοποθέτησή της στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Την απόφασή της να καταψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συντασσόμενη με την "γραμμή" του κόμματός της, επιβεβαίωσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά αμέσως μετά τα ερωτηματικά που προκάλεσε με την τοποθέτησή της στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η κ. Τσαρουχά μιλώντας στην επιτροπή είπε ότι «ο βουλευτής θα έπρεπε να αποφασίζει μόνος του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όμως κανείς δεν μας έχει πει το όνομα του υποψήφιου ώστε να τον κρίνουμε». «Τονίζω» πρόσθεσε η βουλευτής «δεν χρειάζεται κανένας να πείσει κανέναν τι θα ψηφήσει. Όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν. Το θέμα είναι πως θα με πείσει κάποιος για το πρόσωπο».
Ακόμη δήλωσε προβληματισμένη καθώς όπως είπε «οι ΑΝΕΛΛ εμφανίζονται ως εύκολος στόχος. Ότι μπορεί κάποιοι από εμάς να πειστούν να ψηφίσουν και αυτό δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει αυτό που βιώνω».
Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας συνεδριάζει μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Χρ. Μαρκογιαννάκη με αφορμή τις καταγγελίες Ξουλίδου για απόπειρα χρηματισμού εν όψει της εκλογής ΠτΔ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.