ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 07:48
MENU CLOSE

Καμμένος για Θεοδωράκη: Αν δεν θέλει τα δημοτικά, να του βάλουμε πόλκα (Video)

19.03.2015 08:40

Στους επικριτές του σχετικά με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και το γλέντι που έχει προγραμματιστεί αμέσως μετά στην πλατεία Συντάγματος, απάντησε ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε πως «στόχος είναι να σταλεί το μήνυμα ότι είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος, ένα κράτος που ο λαός μαζί ενωμένος, αυτό που ζητά, είναι η πιστοποίηση και ο σεβασμός στην εθνική του κυριαρχία». «Θα δείξουμε στους εταίρους με τους χορούς και τις παραδοσιακές ενδυμασίες, ότι ο λαός είναι κυρίαρχο κράτος και ενωμένος» είπε και συμπλήρωσε «μόνο η χούντα χόρευε τσάμικα; Οι κεντρώοι τι χόρευαν; Η αριστερά χόρευε μόνο βαλς;».

Ερωτηθείς σχετικά με το Σταύρο Θεοδωράκη και την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Ποταμιού με τον τίτλο «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;» ο Πάνος Καμμένος ανέφερε: «Αν τον στενοχωρεί η παρέλαση ας μην έρθει. Αν θέλει να του βάλουμε να παίζει πόλκα, αν δεν του αρέσουν τα δημοτικά». Μάλιστα αποκάλυψε πως η ιδέα για την επικείμενη παρέλαση ξεκίνησε από τη Ρόδο, όπου βρέθηκε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, και όπου «μόλις τελείωσε η παρέλαση για την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων, οι μπάντες συνέχισαν να παίζουν, τα συγκροτήματα  με μικρά παιδιά χόρευαν και μπήκε και ο κόσμος στο χορό».

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι αυτή η κυβέρνηση θέλει μία καλή σχέση με τους εταίρους, αλλά εντολές λαμβάνει μόνο από τον ελληνικό λαό. «Δεν παίρνουμε γραμμένα νομοσχέδια τα οποία μεταφράζουμε και φέρνουμε στη Βουλή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, προσθέτοντας ότι φέρνουν τα νομοσχέδια τα οποία έχουν υποσχεθεί στον ελληνικό λαό, πριν από τις εκλογές. «Ανεξάρτητα αν τους αρέσουν ή όχι, τα ψηφίζουμε», επισήμανε.

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 07:44
Exit mobile version