ΔΕΥΤΕΡΑ 16.02.2026 20:31
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας βλέπει τον μίστερ Gazprom στο Μαξίμου

20.04.2015 11:55

Άκρως σημαντική θεωρείται η αυριανή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον  επικεφαλής της Gazprom Alexei Miller. Στην κορυφή της ατζέντας είναι η μέιωση της τιμής του φυσικού αερίου από το 2016 καθώς και η δραστική μείωση  του λεγόμενου take or pay, δηλαδή, της χρηματικής ποινής που πληρώνει η χώρα μας όταν μειώνει την κατανάλωση φυσικού αερίου. 

Στην κορυφή της ατζέντας είναι η μέιωση της τιμής του φυσικού αερίου από το 2016 καθώς και η δραστική μείωση  του λεγόμενου take or pay, δηλαδή, της χρηματικής ποινής που πληρώνει η χώρα μας όταν μειώνει την κατανάλωση φυσικού αερίου. 

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον εποκεφαλής της Gazprom έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 το απόγευμα ενώ στις 14:00 θα προηγηθει συνάντηση του Alexei Miller με τον υπουργό ΠΑΠΕΝ Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.02.2026 20:28
Exit mobile version