search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.11.2025 13:18
MENU CLOSE

S&P: Το βασικό σενάριο είναι ότι η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ

23.06.2015 11:39
S&P: Το βασικό σενάριο είναι ότι η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ - Media

Η βασική πρόβλεψη της Standard & Poor’s είναι ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι μέλος της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα τέλη του 2015.

 

Η βασική πρόβλεψη της Standard & Poor’s είναι ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι μέλος της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα τέλη του 2015, μολονότι μια καθυστερημένη συμφωνία για την αποτροπή της χρεοκοπίας δεν θα επιλύσει τα προβλήματα της χώρας, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής αξιολογήσεων του διεθνούς οίκους Μόριτς Κρέμερ.

«Η βασική μας υπόθεση είναι ότι θα είναι μέλος και των δύο», υπογράμμισε ο Κρέμερ σε χρηματοοικονομικό σεμινάριο στο Λονδίνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.11.2025 13:17