search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 05:28
MENU CLOSE

Σελένα Γκόμεζ «Δεν είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια, αλλά έχω συναίσθημα»

26.06.2015 06:49
Η Σελένα Γκόμεζ ανέβασε σπάνια φωτογραφία με μπικίνι (Photos) - Media

Εξέπληξε με τις δηλώσεις της η νεαρή τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ, όταν παραδέχτηκε ότι δεν είναι και η καλύτερη τραγουδίστρια του κόσμου.

 

Εξέπληξε με τις δηλώσεις της η νεαρή τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ, όταν παραδέχτηκε ότι δεν είναι και η καλύτερη τραγουδίστρια του κόσμου.

Η τραγουδίστρια στα πλαίσια προώθησης της νέας της επιτυχίας «Good for you», δήλωσε πρόσφατα σε ραδιοφωνική συνέντευξη, πως νιώθει σαν να έχει κάνει ένα μεγάλο άλμα στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη φωνή της, έτσι ώστε να ακούγεται καλύτερα σε σχέση με τις φωνητικές της δυνατότητες.

«Σ’ αυτόν τον δίσκο θα ήθελα, αν μπορώ να πω, να βρω το “γλυκό μου” σημείο», εξήγησε. «Ξέρω ότι ίσως φωνητικά δεν είμαι και η καλύτερη τραγουδίστρια του κόσμου, αλλά τώρα γνωρίζω τα δυνατά μου σημεία. Ξέρω ότι μπορώ να μεταφράσω το συναίσθημα που βγαίνει από την καρδιά μου, και πιστεύω ότι σε αυτόν τον δίσκο αυτό έχει καταγραφεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ μου. Έχω πολλά να αποδείξω, αλλά νομίζω ότι, για παράδειγμα, αυτό το τραγούδι με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Είναι διασκεδαστικό και σέξι», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16