search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.11.2025 20:22
MENU CLOSE

Τατσόπουλος κατά Κατρούγκαλου: «Γ@μησέ μας ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο, εσύ και το τσόλι, το βλίτο της Κοζάνης»

21.07.2015 14:18
Ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζει τη «Λαϊκή Ενότητα»  - Media

Επίθεση με πρωτοφανείς εκφράσεις εκτοξεύει το στέλεχος του Ποταμιού και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου.

 

Επίθεση με πρωτοφανείς εκφράσεις εκτοξεύει το στέλεχος του Ποταμιού και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Αφορμή, η δήλωση του νέου υπουργού Εργασίας, ότι η συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών δεν αποτελεί «Βάρκιζα» γιατί «δεν παραδώσαμε τα όπλα».

«Κατρούγκαλε, μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο πνευματώδες και πιο λογοτεχνικό και πιο πολιτικά ορθό, αλλά λέω, ειδικά αυτή τη φορά, προς χάριν σου, να μην μπω στον κόπο. Γάμησέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο, με τις γραβατίτσες σου και τα μαντηλάκια σου και τα ποσοστά σου επί των επαναπροσλήψεων. Γάμησέ μας, ρε καραγκιόζη, εσύ και τα άλλα τσόλια, όπως το βλίτο της Κοζάνης, που μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα. Νισάφι πια. Βουλώστε το, παράσιτα. Αν δεν έχετε τσίπα να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς, τουλάχιστον βουλώστε το», έγραψε στο facebook. 

Γιώργος Kατρούγκαλος: "Η συμφωνία δεν είναι Βάρκιζα. Δεν παραδώσαμε τα όπλα"… Κατρούγκαλε, μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο πν…

Posted by Petros Tatsopoulos on Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.11.2025 20:15