search
ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 13:26
MENU CLOSE

Υποψήφιος της Λαϊκής Ενότητας επιτίθεται στην συνυποψήφιά του Ραχήλ Μακρή (Photo)

25.09.2015 17:19
Χακάρισμα στο λογαριασμό της στο Facebook καταγγέλλει η Ραχήλ - Media

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στη Λαϊκή Ενότητα. Λίγες μέρες μετά την εκλογική αποτυχία του κόμματος, υποψήφιος του κόμματος Λαφαζάνη, επιτίθεται στην συνυποψήφιά του Ραχήλ Μακρή.

 

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στη Λαϊκή Ενότητα. Λίγες μέρες μετά την εκλογική αποτυχία του κόμματος, υποψήφιος του κόμματος Λαφαζάνη, επιτίθεται στην συνυποψήφιά του Ραχήλ Μακρή.

Ο Στάθης Σταυρόπουλος, γνωστός σκιτσογράφος και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας, από την στήλη του, στην ιστοσελίδα «enikos.gr», επιτίθεται στην συνυποψήφιά του, Ραχήλ Μακρή κατηγορώντας την μάλιστα για σεξισμό την ίδια ώρα που το δικό του σχόλιο έχει αντίστοιχη… εσάνς, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Λάμπει, όσοι οι ημέρες, κατακόρυφα στο στερέωμα η κυρία Ραχήλ Μακρή. Χθες αποφάνθηκε ότι η Βουλή είναι «οίκος ανοχής», ρισκάροντας να της απαντήσει κάποιος ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον… χωρίς την παρουσία της ίδιας ή όποιου άλλου αμολάει φασίζοντα, αντικοινοβουλευτικά και σεξιστικά σχόλια.”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 13:15