search
ΠΕΜΠΤΗ 25.12.2025 20:15
MENU CLOSE

Πυροβόλησαν ειδικό φρουρό στα Πετράλωνα – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

04.01.2016 15:17
Πυροβόλησαν ειδικό φρουρό στα Πετράλωνα – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου - Media

Όλες οι εκδοχές, μεταξύ των οποίων και αυτές των προσωπικών διαφορών, εξετάζονται από την Ασφάλεια Αττικής για την ένοπλη επίθεση και τραυματισμό ειδικού φρουρού

 

Όλες οι εκδοχές, μεταξύ των οποίων και αυτές των προσωπικών διαφορών, εξετάζονται από την Ασφάλεια Αττικής για την ένοπλη επίθεση και τραυματισμό ειδικού φρουρού, σήμερα τα ξημερώματα στα Πετράλωνα.

Ο ειδικός φρουρός, 32 ετών, ο οποίος υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας και ήταν εκτός υπηρεσίας, περπατούσε στον πεζόδρομο της οδού Βουτάδων, όταν ένα άγνωστο άτομο τον πλησίασε και τον πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον αριστερό μηρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης πριν από την πράξη του, ρώτησε τον ειδικό φρουρό το όνομά του και στη συνέχεια έβγαλε το πιστόλι και τον πυροβόλησε.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.12.2025 20:15