search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:49
MENU CLOSE

«Κόντρα» Νότιας- Βόρειας Κορέας για την… τεχνολογία των πυραύλων

15.03.2016 06:36
«Κόντρα» Νότιας- Βόρειας Κορέας για την... τεχνολογία των πυραύλων - Media

Το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας στη Σεούλ δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως η Βόρεια Κορέα διαθέτει τεχνολογία επανεισόδου πυραύλων στην ατμόσφαιρα.

 

Το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας στη Σεούλ δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως η Βόρεια Κορέα διαθέτει τεχνολογία επανεισόδου πυραύλων στην ατμόσφαιρα.

Η δήλωση αυτή, έγινε ώρες μετά την ανακοίνωση της Πιονγκγιάνγκ ότι ο ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν επόπτευσε επιτυχή εξομοίωση ατμοσφαιρικής επανανεισόδου βαλλιστικού πυραύλου.

“Αυτό που ανακοίνωσε σήμερα η Βόρεια Κορέα, αποτελεί μονόπλευρο ισχυρισμό” τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Νότιας Κορέας, Μουν Σανγκ-γκιαν, στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Ο Κιμ δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα θα πραγματοποιήσει σύντομα δοκιμή πυρηνικής κεφαλής, αλλά και δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων, με ικανότητα μεταφοράς πυρηνικών κεφαλών, σύμφωνα με είδηση που μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας (KCNA).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:46