search
ΤΡΙΤΗ 30.12.2025 05:34
MENU CLOSE

Νεκρή φάλαινα ξεβράστηκε σε παραλία της Κρήτης (Photos – Video)

15.06.2016 06:24
Σαντορίνη: Η θάλασσα ξέβρασε αυτό το μυστηριώδες πλάσμα – Η απάντηση από τον έμπειρο δύτη (Photo/Video)  - Media

Το κήτος βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση στη νότια παραλία της Χρυσής, στο Βουγιού Μάτι.

 

Το κήτος βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση στη νότια παραλία της Χρυσής, στο Βουγιού Μάτι.

Μια φάλαινα περίπου τεσσάρων τόννων ξεβράστηκε από τα έντονα κύματα στη Χρυσή. Το κήτος βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση στη νότια παραλία της Χρυσής, στο Βουγιού Μάτι.

Από το Δήμο Ιεράπετρας και τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, Αργύρη Πανταζή έχει γίνει συντονισμός με την Πυροσβεστική και το Λιμενικό για να μεταφερθεί και να ταφεί η φάλαινα στην Ιεράπετρα, όποτε το επιτρέψει ο καιρός. 

Σκάφος του λιμενικού θα μεταφέρει στη Χρυσή πυροσβέστες για να δέσουν τη φάλαινα με δίχτυ και στη συνέχεια θα πρέπει να βρεθεί κάποιο μεγάλο σκάφος για να γίνει η «ρυμούλκηση» μέχρι την Ιεράπετρα όπου και θα γίνει η υγειονομική ταφή της.

Πηγή: Radiolasithi

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.12.2025 05:32