search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 14:37
MENU CLOSE

Κοντονής για χάλκινο: Χρειάστηκε να περάσουν 100 χρόνια για να έχουμε επιτυχία στη σκοποβολή

07.08.2016 17:25
Επιμένει ο Κοντονής: Ψευδολογίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - Ποτέ δεν ψήφισα τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα - Media

 

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη σκοποβολή, από την Αννα Κορακάκη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Ένα νέο κορίτσι έφερε το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες που παρακολούθησαν με αγωνία και προσμονή την προσπάθειά της. 

Το μετάλλιο αυτό είναι ιστορικό γιατί είναι το πρώτο για ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής και το πρώτο μετά την Ολυμπιάδα της Αμβέρσας στο άθλημα αυτό. Χρειάστηκε δηλαδή να περάσουν σχεδόν 100 χρόνια για να έχουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. 

Τα συγχαρητήρια όλων μας στην Άννα Κορακάκη, στον προπονητή- πατέρα της και την οικογένειά της γιατί με τη συμπαράσταση τους ευοδώθηκε η μεγάλη προσπάθειά της».

Ο υπουργός, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο Ρίο, ήταν από νωρίς σήμερα στο πλευρό της Ελληνίδας αθλήτριας παρακολούθησε την προσπάθειά της από τους προκριματικούς μέχρι και την μεγάλη της επιτυχία στο τελικό των 10μ με αεροβόλο πιστόλι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 14:36