Πέθανε ο δούκας του Ουέστμινστερ - Ήταν ο τρίτος πλουσιότερος άντρας στη Μεγάλη Βρετανία
10.08.2016
05:41
Ο Gerald Cavendish Grosvenor, ο 6ος δούκας του Ουέστμινστερ, πέθανε στο Royal Preston Hospital του Lancashire.
Ο Gerald Cavendish Grosvenor, ο 6ος δούκας του Ουέστμινστερ, πέθανε στο Royal Preston Hospital του Lancashire.
Ο 64χρονος άνδρας φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν ιδιωτικό σκοπευτήριο της οικογένειας του.
Ο δούκας του Ουέστμινστερ ήταν ο τρίτος πλουσιότερος άνδρας της Μεγάλης Βρετανίας, με την προσωπική του περιουσία να αγγίζει τα 9 δισ. λίρες. Ο μεγαλύτερος γιος του, ο 25χρονος Hugh, θα κληρονομήσει την περιουσία του πατέρα του. Είναι στενός φίλος του πρίγκιπα William και ένας εκ των νονών του πρίγκιπα George.
Ο δούκας του Ουέστμινστερ διατηρούσε στενές σχέσεις με πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Μπάκιγχαμ δήλωσε πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ενημερωθεί για το θάνατο του και έχει ήδη αποστείλει προσωπικά συλλυπητήρια.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας του δούκα του Ουέστμινστερ επιβεβαίωσε το γεγονός και ζήτησε να σεβαστεί ο κόσμος τις δύσκολες ώρες και τη θλίψη της οικογένειας.