Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συνελήφθησαν στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρία άτομα και συγκεκριμένα, ένας 50χρονος, μία 45χρονη και ένας 17χρονος, κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, για το αδίκημα της παραχάραξης.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι τρεις δράστες, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν συνολικά 100 πλαστά χαρτονομίσματα, με σκοπό να τα θέσουν σε κυκλοφορία ως γνήσια.
Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα πλαστά χαρτονομίσματα, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.