search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.01.2026 22:03
MENU CLOSE

H αμφιλεγόμενη στολή Χάλογουιν της… Κιμ Καρντάσιαν (Photos)

11.10.2016 14:07
H αμφιλεγόμενη στολή Χάλογουιν της… Κιμ Καρντάσιαν (Photos) - Media

 

Ένα λευκό μπουρνούζι, ένα φίμωτρο, χειροπέδες και ένα ψεύτικο δαχτυλίδι περιλαμβάνει η νέα στολή που κυκλοφορεί ενόψει του Χάλογουιν για να μας θυμίζει την περιπέτεια της διάσημης τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι.

Η στολή πωλείται σε site στην τιμή των 69,99 δολαρίων. Το ψεύτικο δαχτυλίδι της στολής παραπέμπει στο διαμαντένιο δαχτυλίδι αραββώνων αξίας 4 εκατ. δολαρίων, το οποίο κλάπηκε από την Καρντάσιαν, κατά την διάρκεια της ληστείας στο Παρίσι.

Αναλυτικά, η περιγραφή της στολής, όπως είναι στο site: «Έχει αφοσιώσει τη ζωή της στην προώθηση της αμερικανικής παρακμής, στα νιάτα, στην ηδονή, αλλά όλα αυτά την οδήγησαν σε μια βραδιά στο Παρίσι, όταν οπλισμένοι άντρες την έδεσαν, έκλεψαν τα κοσμήματα της, αλλά και την ηρεμία της. Σε αυτό το Χάλογουιν διασκέδασε με την ποπ κουλτούρα και μεταμφιέσου στη Βασίλισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου χαρακτήρισαν ως «απόλυτα ρατσιστική» τη στολή, κατάκρίνοντας την εταιρεία που την έφτιαξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.01.2026 22:03