ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 13:47
MENU CLOSE

O Τσανάκια συμφωνεί με τον Γκέντα: Νίκη Τράμπ στις εκλογές (Video)

08.11.2016 11:56

Μετά τον κινέζο πίθηκο, ήρθε σήμερα η σειρά ενός ψαριού «μέντιουμ» από την Ινδία να προβλέψει τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και τις τρεις φορές, το πολύχρωμο ψάρι επέλεξε τον Ντόναλντ Τραμπ, αντί της Δημοκρατικής Χίλαρι Κλίντον που είναι το φαβορί στις δημοσκοπήσεις.

Μετά τον Πολ το Χταπόδι, που είχε καταφέρει να προβλέψει τα αποτελέσματα οκτώ διαδοχικών αγώνων του ποδοσφαιρικού Μουντιάλ 2010, ζώα που υποτίθεται πως έχουν το χάρισμα να προβλέπουν ερωτώνται τακτικά στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ή τις εκλογές. Με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία.

Ο προκάτοχος του Τσανάκια του 2ου είχε γίνει διάσημος προβλέποντας με ακρίβεια τα αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου και κρίκετ, υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες του, μια μκο του Τσενάι.

Η «προφητεία» του Τσανάκια του 2ου συμβαδίζει εξάλλου με εκείνη που είχε κάνει το σαββατοκύριακο ο κινέζος γείτονάς του, ο πίθηκος Γκέντα.

Όταν του παρουσίασαν τις φιγούρες του Ντόναλντ Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον σε φυσικό μέγεθος στο πάρκο αναψυχής στο οποίο ζει, ο Γκέντα, «κατόπιν ωρίμου σκέψεως», πήγε και φίλησε στο στόμα τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 13:46
Exit mobile version