search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.09.2025 06:56
MENU CLOSE

Συνελήφθη 36χρονος στη Θεσσαλονίκη: Δεν υπήρχαν οι συναλλαγές άνω των 200.000 ευρώ που δήλωνε

19.11.2016 14:18
Ως τις 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για ζευγάρια που θέλουν να υποβάλουν χωριστές φορολογικές δηλώσεις  - Media

 

Συνελήφθη το πρωί στη Θεσσαλονίκη 36χρονος , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για οικονομικής φύσης αδικήματα. Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από Ανακριτή Τακτικού Τμήματος Αθηνών για το αδίκημα της έκδοσης πλαστών και εικονικών φορολογικών στοιχείων για ανύπαρκτες συναλλαγές στο σύνολό τους, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.

Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσαν και δύο αποφάσεις που εκδόθηκαν από το Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών αντίστοιχα, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και σε ποινή φυλάκισης 5 ετών, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο και για έκδοση πλαστών εικονικών φορολογικών στοιχείων για ανύπαρκτες συναλλαγές στο σύνολό τους και κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.09.2025 01:08