ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 18:07
MENU CLOSE

Χάος στον «αέρα» του CNN: Η παρουσιάστρια διέκοψε δακρυσμένη την εκπομπή της (Video)

23.11.2016 09:52

 

Ανάμεσα σε αυτά που ανέφερε ενάντια στον Bannon, ο Kaiser υποστήριξε είχε χρησιμοποιήσει τη μειωτική έκφραση «νέγρος».

Η Baldwin τον άφησε να συνεχίσει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά τον διέκοψε.

«Σε παρακαλώ, μην ξαναχρησιμοποιήσεις τη λέξη από «Ν» στην εκπομπή μου». Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στους δυο καλεσμένους της και το κοινό είπε: «Κύριοι τελειώσαμε. Τελειώσαμε. Σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Δε μπορώ να δεχθώ πως κάποιος χρησιμοποίησε τη λέξη από «Ν» στην εκπομπή μου. Δε μπορώ να το δεχθώ».

Δακρυσμένη, συνέχισε λέγοντας «Charles Kaiser, σε εκτιμώ. Χαίρομαι να σε έχω καλεσμένο στην εκπομπή μου. Αλλά αυτό δε το δέχομαι. Παρεμπιπτόντως, τη συγκεκριμένη λέξη δεν την έχω ακούσει ποτέ από τον Bannon. Οπότε πάει και αυτό».

Ο συγγραφέας σε δηλώσεις του στην Washington Post ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως μπερδεύτηκε αφού τη συγκεκριμένη λέξη δεν την είχε χρησιμοποιήσει ο Bannon αλλά ο Jeff Sessions, ο υποψήφιος του Trump για τη θέση του ανώτατου δικαστή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 18:05
Exit mobile version