search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.11.2025 04:31
MENU CLOSE

Κομοτηνή: Πήγε για πτυχίο και έφυγε με… μονόπετρο! (Photos)

26.11.2016 14:31
Καταγγελία ΚΙΝΑΛ: Ισοτιμήθηκε πτυχίο φοίτησης πέντε εξαμήνων με πτυχίο ΑΕΙ φοίτησης πέντε ετών - Media

 

Το καλύτερο δώρο επιφύλαξε για την αγαπημένη του ο wanabe γαμπρός Πάρης  αφού με τη βοήθεια των φίλων του κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις της ημέρας.

Η Κατερίνα, απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, δε μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά της όνειρα τι επρόκειτο να γίνει όταν κλήθηκε από τον πρόεδρο του τμήματος για πάρει το πτυχίο της. 

Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας λοιπόν, η απαστράπτουσα Κατερίνα, παρέλαβε και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, λέγοντας το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε επί σκηνής, ο αγαπημένος της Πάρης.

Η στιγμή

Ο νεαρός Πάρης ανέβηκε στο σημείο, όπου η Κατερίνα παρέλαβε το πτυχίο της από τους καθηγητές του τμήματος και της προσέφερε το μονόπετρο ενώ πίσω ένα ροζ πλακάτ έγραφε «Σκίσε το πτυχίο και πες το ναι». 

Ο νεαρός άνδρας γονάτισε μπροστά στη σύντροφό του και μπροστά στους εκατοντάδες παριστάμενους της ορκωμοσίας έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Πηγή: mycampus.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.11.2025 00:54