Σαφέστατη κατέστησαν την άποψή τους για τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τα μέλη του ροκ συγκροτήματος Guns ‘n’ Roses.
Στη διάρκεια συναυλίας τους στην Πόλη του Μεξικού, οι Guns ‘n’ Roses εμφάνισαν επί σκηνής μια «πινιάτα» (κούφιο άγαλμα φτιαγμένο από παπιέ-μασέ, το οποίο παραδοσιακά στο Μεξικό γεμίζεται με δώρα και γλυκά και τα παιδιά το σπάνε με μπαστούνια) με τη μορφή του Τραμπ και κάλεσαν το κοινό να «εκφραστεί, έτσι όπως αισθάνεται».
Το τι επακολούθησε μπορεί κανείς εύκολα να το καταλάβει: Μεξικάνοι φανς ανέβηκαν επί σκηνής και άρχισαν να χτυπούν με ξύλινο ραβδί την πινιάτα μέχρις ότου την καταστρέψουν τελείως, τα κομμάτια της πεταχτούν στο ενθουσιώδες κοινό και η συναυλία ξαναρχίσει.