Ο ISIS καλεί σε νέο μακελειό - Δημοσίευσε οδηγό για τις επιθέσεις με μαχαίρι (Photos)
09.12.2016
11:11
Συγκεκριμένα, το νέο τεύχος περιλαμβάνει μια σελίδα με αναλυτικές συμβουλές για «τεχνικές επίθεσης με μαχαίρι», ενώ υπάρχουν και γραφήματα με τα ζωτικά σημεία που θα μπορούσε να χτυπήσει ο επίδοξος δράστης.
2) #ISIS #AlHayat’s #Rumiyah/4 instructions on how to carry attacks in urban areas has become a common pattern in every release #GIIWEBINT pic.twitter.com/gtH4nF47rx
— GlobalIntelInsight (@global_awar) 8 December 2016
Το περιοδικό κυκλοφορεί, επίσης, στα γαλλικά, τα τουρκικά, τα παστούν, τα γερμανικά, τα κουρδικά και άλλες γλώσσες. «Η επίθεση [στο Οχαιο] ήρθε ως απάντηση στο κάλεσμα του Ισλαμικού Κράτους να στοχοποιηθούν οι πολίτες των κρατών εκείνων που εμπλέκονται στην σταυροφορική συμμαχία [ενάντια στον ISIS στο Ιράκ και τη Συρία]» προσθέτει το δημοσίευμα και καλεί όλους να μιμηθούν το παράδειγμα του Αρτάν και να επιτεθούν σε πολίτες στις χώρες που ζουν.