ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 09:34
MENU CLOSE

Αγρότες απέκλεισαν με τρακτέρ τη σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη

04.02.2017 18:25

 

Όπως επισήμαναν μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μέλη της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας «έχουμε πει πολλές φορές ότι το κλείσιμο του τελωνείου των Ευζώνων είναι μόνο η αρχή. Εάν δεν μας αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα στην κυβέρνηση, έχουμε και άλλα σχέδια για να σκληρύνουμε τη στάση μας».

Υπενθυμίζεται ότι η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, ζήτησε συνάντηση -κατατέθηκε έγγραφο αίτημα και στο γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη- με στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Ενέργειας, βάζοντας τον άξονα της συζήτησης σε τρία σημεία που είναι τα κόστος παραγωγής, ασφαλιστικό και φορολογικό.

Κλειστή παραμένει από τις 30/1 η εθνική οδός Θεσσαλονίκης Ευζώνων, στο 548 χλμ της ΠΑΘΕ κοντά στο τελωνείο, στη διασταύρωση Ειδομένης, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Πολυκάστρου – Ευζώνων και από την επαρχιακή Αξιούπολης – Ειδομένης. Η πρόσβαση στην ΠΓΔΜ γίνεται από τον Συνοριακό Σταθμό Δοϊράνης. Συνεχίζεται δε και ο επ΄αόριστον αποκλεισμός της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία).

 

ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 09:34
Exit mobile version