search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.10.2025 04:09
MENU CLOSE

Γυναίκα βιντεοσκόπησε σεξουαλικές πράξεις στο δικαστήριο για να «αποφύγει την καταδίκη» – Μετά «ανέβασε» το βίντεο στο Twitter (Photos – Video)

04.02.2017 08:20
Γυναίκα βιντεοσκόπησε σεξουαλικές πράξεις στο δικαστήριο για να «αποφύγει την καταδίκη» - Μετά «ανέβασε» το βίντεο στο Twitter (Photos - Video) - Media

 

Μια 26χρονη γυναίκα επιδόθηκε σε σεξουαλικές περιπτύξεις σε ένα παγκάκι έξω από το δικαστήριο στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα και βιντεοσκόπησε τις πράξεις της.

Μετά ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας «Πέρασα πολύ καλά στο δικαστήριο σήμερα. Βρήκα τρόπο να αποσυρθούν οι κατηγορίες… Σσσς, μη το πείτε».

Το βίντεο διαδόθηκε με τρομακτική ταχύτητα στο διαδίκτυο και η νεαρή γυναίκα το έσβησε, αλλά όχι πριν η αστυνομία πληροφορηθεί την ύπαρξη του.

Όπως αποδεικνύεται ο άνδρας, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές, δεν είναι δικαστικός υπάλληλος ενώ η γυναίκα δικάστηκε κανονικά και καταδικάστηκε σε δυο ημέρες φυλάκισης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εισαγωγή λαθραίων αντικειμένων στη φυλακή.

Ο πατέρας της δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα με την πράξη καθαυτή αλλά διαφωνεί με την απόφαση της να το μοιραστεί διαδικτυακά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.10.2025 04:07