ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 06:22
MENU CLOSE

Η Ελισάβετ… ξέκανε τη φρουρά της – Λιποθύμησαν πέντε γρεναδιέροι κατά τη διάρκεια παρέλασης για τα γενέθλιά της (Video)

17.06.2017 16:02
 
H Βασιλική Φρουρά του Μπάκιγχαμ είναι γνωστή για την αυστηρή πειθαρχία της, τους σκληραγωγημένους άνδρες που την απαρτίζουν και την εξαιρετική εκπαίδευση των μελών της.
 
Ωστόσο, ακόμα και οι «σκληροί των σκληρών» λυγίζουν, όπως συνέβη σε τιμητική παρέλαση για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, οι εκδηλώσεις για τα οποία είναι πολύ περιορισμένες, λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Βρετανία αλλά και της τραγωδίας στο Grenfell Tower.
 
Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για την τιμητική παρέλαση, πέντε μέλη της Βασιλικής Φρουράς… έπεσαν ξέρα, μάλλον λόγω του συνδυασμού της υψηλής θερμοκρασίας, της ζεστής στολής και του –βάρους ενός κιλού- χαρακτηριστικού καπέλου τους.

ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 06:21
Exit mobile version