ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:58
MENU CLOSE

H Μπριζίτ Μακρόν «σπάει» της σιωπή της: Αυτό είναι το μόνο λάθος του Εμανουέλ

17.08.2017 10:46

Την πρώτη της συνέντευξη εφ” όλης της ύλης για πιο προσωπικά θέματα έδωσε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό ELLE.

Ποιο είναι το μόνο «λάθος» που αναγνωρίζει στον σύζυγό της: Αυτό που συζητούν όλοι, δηλαδή «ότι είναι νεότερος από εμένα».

Αναφερόμενη στις εκλογές αποκάλυψε ότι τη βραδιά του δεύτερου γύρου έχασε την ψυχραιμία της καθώς «πολλοί πίστευαν ότι μετά τον πρώτο γύρο πιστεύαμε ότι είχαμε κερδίσει. Λάθος. Ποτέ δεν το πιστεύαμε αυτό. Ειδικά γιατί εγώ δεν είμαι άτομο με προσμονές. Για μένα ένα πράγμα υπάρχει μόνο όταν έρθει και όχι πριν».

Η Μπριζίτ Μακρόν υποστηρίζει, ακόμα, ότι ο 21ος αιώνας «θα είναι θηλυκός».

Όσον αφορά στο σάλο και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για το γραφείο στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ξεκαθαρίζει ότι αυτό θα προχωρήσει και ότι όλες οι επαφές της θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Ελιζέ, ώστε οι Γάλλοι να γνωρίζουν όλα όσα κάνει.

«Όπως και οι προκάτοχές μου θα αναλάβω τον δημόσιο ρόλο που μου αναλογεί αλλά οι Γάλλοι θα γνωρίζουν τι μέσα χρησιμοποιώ» αναφέρει χαρακτηριστικά. Η συνέντευξη θα κυκλοφορήσει ολόκληρη την Παρασκευή 18 Αυγούστου. Στο εξώφυλλο του περιοδικού η πρώτη κυρία της Γαλλίας ποζάρει με το χαρακτηριστικό λιτό και σικάτο στιλ της.

Πηγή: Enikos.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:57
Exit mobile version