search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:41
MENU CLOSE

Άτυχος αθλητής κατάδυσης γλιστρά και πέφτει «μπροστά στον πρόεδρο, μπροστά σε ολόκληρη τη Γαλλία» (Video)

05.04.2024 19:30
Alexis Jandard

Ο Γάλλος αθλητής καταδύσεων Αλέξις Ζαντάρ υπέστη ένα ατύχημα την Πέμπτη όταν έπεσε από τον βατήρα μπροστά στον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Ολυμπιακής πισίνας.

Προετοιμαζόμενος να βουτήξει από τα τρία μέτρα μαζί με άλλους δύο αθλητές, ο 26χρονος γλίστρησε, προσγειώθηκε στην πλάτη του και αναπήδησε στον βατήρα ενώ οι αθλητές δίπλα του εκτέλεσαν επιτυχώς τις καταδύσεις τους στην πισίνα.

«Γλίστρησα, αφεντικό», δημοσίευσε στα stories του Instagram στη συνέχεια, αναρτώντας μια φωτογραφία με κόκκινα σημάδια στην πλάτη του, αναφερόμενος σε μια φράση από τη γαλλική σειρά ταινιών πολεμικής κωμωδίας «La Septième Compagnie», στην οποία ένας στρατιώτης σκοντάφτει συχνά.

«Είχα μια αδυναμία στο πόδι μου και αυτό με έκανε να πέσω. Έπεσα μπροστά στον πρόεδρο, μπροστά σε ολόκληρη τη Γαλλία», πρόσθεσε ο Ζαντάρ στο Instagram.

«Λαμβάνω πολλά μηνύματα, δεν μπορώ να το πιστέψω. Απολαύστε το λοιπόν, κοροϊδέψτε με. Το αξίζω σοβαρά!».

Ο αθλητής εμφανιζόταν στα εγκαίνια του Ολυμπιακού Aquatic Center στο προάστιο Saint-Denis του Παρισιού, μια από τις εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν ειδικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της πόλης αυτό το καλοκαίρι.

«Η πλάτη μου είναι μια χαρά, αλλά ο εγωισμός μου…» αστειεύτηκε σε ανάρτηση στο X.

Ένας έμπειρος αθλητής, ο Ζαντάρ το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 και του 2023, αντίστοιχα, και συμμετείχε επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

«Θέλω να σας καθησυχάσω όλους ότι όλα είναι εντάξει, δεν έπαθα τίποτα», είπε στους followers του στο Instagram. «Υπήρξε λίγο αίμα, αλλά τίποτα σοβαρό, δεν με εμπόδισε να πάω στην προπόνηση σήμερα το απόγευμα».

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός – Νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 89-86

Ισπανία: Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του Λουίς Ρουμπιάλες

Ποδόσφαιρο: Ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα – 4 ομάδες σε απόσταση 6 βαθμών και με 8 ντέρμπι ακόμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:37