search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:59
MENU CLOSE

Ισπανία: Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του Λουίς Ρουμπιάλες

03.04.2024 16:46
rubiales

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε την Τετάρτη τον Λουίς Ρουμπιάλες, τον έκπτωτο πρώην αρχηγό της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Ρουμπιάλες συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης μετά την επιστροφή του από ένα ταξίδι στη Δομινικανή Δημοκρατία, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El País.

Ο πρώην επικεφαλής του ισπανικού ποδοσφαίρου ερευνάται για φερόμενες πράξεις διαφθοράς και κακής διαχείρισης σε σχέση με την αποκατάσταση του σταδίου La Cartuja της Σεβίλλης και τη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού αγώνα Super Cup στη Σαουδική Αραβία.

Οι αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του Ρουμπιάλες στη Γρανάδα πριν από δύο εβδομάδες στο πλαίσιο μιας ευρείας έρευνας για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος εντός της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Οι αστυνομικοί σκόπευαν να συλλάβουν τον πρώην αρχηγό εκείνη την εποχή, αλλά δεν τα κατάφεραν επειδή βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Ρουμπιάλες, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες, επέστρεψε οικειοθελώς στην Ισπανία. Αφέθηκε ελεύθερος μετά από ανάκριση.

Ο Ρουμπιάλες αποτελεί αντικείμενο ξεχωριστής νομικής υπόθεσης που σχετίζεται με το μη συναινετικό φιλί της παίκτριας ποδοσφαίρου Τζένι Ερμόζο το περασμένο καλοκαίρι μετά την κατάκτηση της ισπανικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023.

Οι Ισπανοί εισαγγελείς ζητούν ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών για τον Ρουμπιάλες, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση και εξαναγκασμό.

Διαβάστε επίσης:

Special Olympics Hellas – Attica Group: Tριετής συμφωνία για την ενίσχυση προγράμματος συμπερίληψης μέσω του αθλητισμού στα νησιά

Απίστευτη σκηνή στο Γουίζαρντς – Μπακς, για χάρη του Γιάννη: Αντί για τσιρλίντερς, έστησαν δημοτικό χορό (video)

H Άννα Κορακάκη ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:59