search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:58
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο 74χρονος «αθάνατος» που παρενοχλούσε σεξουαλικά δημοσιογράφους

08.11.2017 19:37
Αυτός είναι ο 74χρονος «αθάνατος» που παρενοχλούσε σεξουαλικά δημοσιογράφους - Media

 

Τελειωμό δεν έχουν τα σκάνδαλα της ΔΟΕ και η Επιτροπή Ηθικής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αναμένεται να έχει μπόλικη δουλειά το προσεχές διάστημα. Σαν να μην της έφταναν οι δωροδοκίες και τα σκάνδαλα για χρηματισμό τώρα ένα μέλος της κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Πρόκειται για τον Άλεξ Γκιλάντι (δεξιά στη φωτογραφία) ο οποίος κατηγορείται από μία δημοσιογράφο για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ ακόμα μία έκανε γνωστή ανήθικη πρόταση που της έκανε ο κατηγορούμενος στο παρελθόν.

Ο 74χρονος Ισραηλινός “αθάνατος”, όπως αποκαλούνται τα μέλη της ΔΟΕ, είναι και ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ όχι μόνο στην πατρίδα του, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο αφού στο παρελθόν ήταν αντιπρόεδρος στο NBC Sports. Οι δύο γυναίκες που προχώρησαν στην καταγγελία είναι δημοσιογράφοι με τη μία εξ αυτών να το κάνει μέσα από άρθρο της στην εφημερίδα που δουλεύει.

Πρόκειται για τη Νέρι Λίβνε η οποία αποκάλυψε ότι το 1999 η γραμματέας του Γκιλάντι της είπε ότι ο ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ έχει μία πρόταση για εκείνη. Στη συνέχεια την πήγε σπίτι του όπου ο Γκιλάντι προχώρησε σε μία άσεμνη χειρονομία. Την ίδια ώρα μία άλλη δημοσιογράφος, η Οσράτ Κοτλέρ αποκάλυψε ότι και εκείνη είχε δεχτεί ανήθικη πρόταση από τον Γκιλάντι.

Ο Ισραηλινός τα διαψεύδει όλα ωστόσο ζήτησε συγγνώμη εάν κάποια συμπεριφορά του επέτρεψε στο να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις.

Πηγή: Sport24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34