ΔΕΥΤΕΡΑ 22.12.2025 17:07
MENU CLOSE

Μπουτάρης: Δεν καταλαβαίνω γιατί αγρίεψαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

24.01.2018 20:18

 

Σύμφωνα με όσα είχε πει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ομάδες ΠΑΟΚτήσδων ευθύνονται για τον εμπρησμό του κτιρίου της κατάληψης Libertatia την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

«Εύχομαι να πάρουν πρωτάθλημα, να πανηγυρίσουν για το πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά και για τον εμπρησμό του κτιρίου της Libertatia σημείωσε: «το κάψανε αντιμαχόμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αυτή την είδηση είχα αυτό έμαθα. Η Αστυνομία το διερευνά και δεν έχει μάθει ακόμη αν ήταν ή δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν προσβάλει κανένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αγρίεψαν τόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

«Αν υπάρχουν ορισμένοι, οι οποίοι είναι θερμοκέφαλοι, αυτό δεν καλύπτει όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τα εγγόνια μου είναι ΠΑΟΚ. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μεγάλη αντίδραση. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η όχι, η Αστυνομία θα βγάλει συμπέρασμα», πρόσθεσε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.12.2025 17:07
Exit mobile version