Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα σοβαρό περιστατικό φασιστικής βίας καταγγέλλει σήμερα ο Γιώργος Καλαντζής, πρώην υπουργός της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής
Όπως δήλωσε ο ίδιος στον ΣΚΑΪ, την ώρα που βάδιζε στο κέντρο της Καβάλας πέντε δράστες, υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, του επιτέθηκαν με χαρακτηρισμούς όπως «πουλημένε» και ότι «ξεπουλήσατε την Ελλάδα».
Η Αστυνομία εντόπισε τους δράστες 45 λεπτά αργότερα και απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους, πρόσθεσε ο κ. Καλαντζής, ο οποίος έχει υποβάλει μήνυση και θα διεκδικήσει συγγνώμη στα δικαστήρια.
Σύμφωνα με τον κ. Καλαντζή, ήταν η δεύτερη λεκτική επίθεση που δέχεται, η οποία -όπως εκτίμησε- θα μπορούσε να έχει βίαιη κατάληξη καθώς δεν ανέχτηκε σιωπηλά τις προσβολές.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.