search
ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 20:37
MENU CLOSE

Μπιλ Γκέιτς: Τι κι αν έχει 100 δισ. δολάρια; Περιμένει στην ουρά για να πάρει… μπέργκερ! (Photos)

18.01.2019 09:09
Ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε ποιες σειρές βλέπει στο Netflix εν μέσω κορωνοϊού - Media

 

Αποτελεί έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Κι όμως αυτό δεν έχει σταθεί αιτία ώστε να σταματήσει να απολαμβάνει τη ζωή ακόμα και στις πιο απλές και καθημερινές στιγμές της.

Ο λόγος για τον Μπιλ Γκέιτς ο οποίος εθεάθη να περιμένει στην ουρά ενός φασφουντάδικου προκειμένου να απολαύσει το μπέργκερ του.

Ο ιδρυτής της Microsoft ήταν απλά ντυμένος, ωστόσο, η απλότητά του προκάλεσε έκπληξη στους παρευρισκομένους οι οποίοι έσπευσαν να τον φωτογραφήσουν.

Το γεγονός σχολιάστηκε εκτενώς στα social media, όταν ένας πρώην υπάλληλος της Microsoft κοινοποίησε την φωτογραφία του Γκέιτς να περιμένει στην ουρά σε μια ομάδα στο Facebook.

«Έχει σχεδόν 100 δισ., διευθύνει τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό στον κόσμο αλλά στέκεται στην ουρά για να πάρει ένα μπέργκερ, πατάτες και κοκα κόλα σαν όλους εμας. Έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον φιγουρατζή στον Λευκό Οίκο», έγραψε ο Mike Galos στην ανάρτησή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 20:37