Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google
Σφοδρή σύγκρουση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βορίδη περί άσκησης βίας από την αστυνομία για την εφαρμογή του νόμου.
Συγκεκριμένα, ιδιαίτερα οξύς ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπύρος Αραχωβίτης, ο οποίος σημείωσε ότι «ακούσαμε σήμερα τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βορίδη, ο οποίος κυνικά υποδεικνύει στην Αστυνομία τη χρησιμοποίηση γκλοπ απέναντι στους φοιτητές που “δεν συνεμορφώθησαν” με την κανονικότητα της κυβέρνησης της Ν.Δ. Θυμίζουμε στον κ. Βορίδη ότι είναι Υπουργός και μάλιστα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Και ο κλάδος στον οποίο τοποθετήθηκε για να υπηρετήσει, είτε του αρέσει, είτε όχι, έχει σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας ν’ αντιμετωπίσει. Το ελαιόλαδο και η βρώσιμη ελιά περνάνε τη χειρότερη κρίση τιμών των τελευταίων χρόνων, μετά την χαμηλότερη του 2012 και την υψηλότερη του 2017, με τους παραγωγούς να βρίσκονται σε απόγνωση. Οι έλεγχοι στο γάλα έχουν επίσης σταματήσει, με αποτέλεσμα γνωστές και μη εξαιρετέες κακές περιπτώσεις γαλακτοβιομηχανιών, να αποθρασύνονται και να «ασελγούν» πάνω στο εισόδημα των κτηνοτρόφων».
Καταλήγοντας, ο κ. Αραχωβίτης υπογραμμίζει: «Τον καλούμε λοιπόν, ν’ ασχοληθεί ουσιαστικά με τα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου, πριν τα αποτελέσματα γίνουν μη αναστρέψιμα. Για όλους».
Απαντώντας, ο Μ. Βορίδης σημείωσε ότι πΠροφανώς ο κ. Αραχωβίτης παρακολουθεί μόνο τις τηλεοπτικές εμφανίσεις μου και όχι το έργο του Υπουργείου. Διότι αν το έπραττε, θα γνώριζε ότι: 1. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εγώ προσωπικά “ξεπαγώσαμε” το “παγωμένο” επί ενάμισι χρόνο πρόγραμμα 600 εκατομμυρίων ευρώ των Σχεδίων Βελτιώσεως.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.