ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:26
MENU CLOSE

Στο ισοπεδωμένο Δυρράχιο ο Δένδιας, μαζί με τον Ράμα

26.11.2019 18:13
 
Το μήνυμα πως η Ελλάδα είναι δίπλα στον αλβανικό λαό και στην κυβέρνησή του, έστειλε από το Δυρράχιο, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο του σημερινού σεισμού στην Αλβανία, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, παρουσία του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα.
 
«Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ, ότι η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη» αμέσως μετά τον καταστροφικό σεισμό, είπε ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, κατά τη συνάντησή τους στα Τίρανα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Ο υπουργός Εξωτερικών ο οποίος συναντήθηκε με τον Αλβανό Πρόεδρο μετά την επίσκεψή του στο Δυρράχιο, τόνισε την ετοιμότητα της Ελλάδας να βοηθήσει με κάθε τρόπο. «Για οποιαδήποτε ενίσχυση χρειαστείτε απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και γενικότερα» σημείωσε και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προς το λαό της Αλβανίας και την ευχή ότι θα επιστρέψει στα Τίρανα κάτω από καλύτερες συνθήκες.

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας είχε συνάντηση με τον Aρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο και περιηγήθηκε στον καθεδρικό ναό της Αναστάσεως του Κυρίου.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:23
Exit mobile version