search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:59
MENU CLOSE

Μαθήματα …«δημοσιογραφίας» από Πορτοσάλτε-Οικονόμου: «Είδαν» μολότοφ που δεν υπήρξαν στην Αγία Παρασκευή! (Video)

08.05.2020 10:15
Μαθήματα ...«δημοσιογραφίας» από Πορτοσάλτε-Οικονόμου: «Είδαν» μολότοφ που δεν υπήρξαν στην Αγία Παρασκευή! (Video)  - Media

 

Σε μια από τις τελευταίες τους παρουσίες στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΪ, οι γνωστοί για την … έκδηλη συμπάθεια τους στην κυβέρνηση, δημοσιογράφοι Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου έδωσαν για άλλη μια φορά… ρεσιτάλ “αντικειμενικής δημοσιγοραφίας” και μάλιστα τον ίδιο τον φακό της κάμερας να τους διαψεύδει, όσον αφορά τα γεγονότα στην περιβόητη πλέον πλατεία Αγίου Ιωάνου στην Αγία Παρασκευή.

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγεται ο Α. Πορτοσάλτε να σχολιάζει την παρουσία δεκάδων νέων στην πλατεία με ειρωνικό τρόπο, λέγοντας πως “ήρθαν να παίξουν στις πλατείες” και αμέσως τη σκυτέλη παίρνει ο Δ. Οικονόμου ο οποίος είπε τα εξής :

“…σκασμένα παιδιά από τα σπίτια ήταν; Αφού φωνάζαν συνθήματα «έξω οι μπάτσοι» και πετάγαν μολότοφ. Δεν φεύγεις φαντάζομαι εσύ από το σπίτι με μια μολότοφ στην τσέπη;”, ρώτησε απευθυνόμενος στον… συνάδελφό του  Για να λάβει την απάντησε “όχι βέβαια”…

Για την ιστορία, μολότοφ δεν υπήρξαν ποτέ στην πλατεία.

Πρόσφατα ο Α. Πορτοσάλτε επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΟΛΜΕ προερχόμενο μάλιστα από την κυβερνητική παράταξη ΔΑΚΕ λέγοντάς του «Δεν θέλετε να γυρίσετε στη δουλειά σας;», για να του απαντήσει εκείνος «βεβαίως. Θέλουμε να γυρίσουμε με ασφάλεια». Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε επιτέθηκε στον κ. Τσούχλο λέγοντας: «αυτή η στάση που κρατάτε ντροπιάζει το σύνολο των εκπαιδευτικών της χώρας». Προ διμήνου, με το προσφυγικό σε μεγάλη έξαρση στα νησιά του Αιγαίου, ο ίδιος είχε προτείνει στην κυβέρνηση «για να μην είναι ολοκληρωτικά αργά», να «τολμήσει τώρα» κλειστά κέντρα σε ακατοίκητα νησιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:58