ΔΕΥΤΕΡΑ 20.10.2025 04:18
MENU CLOSE

Γερμανία: Πλήρωσε 75 φoρές την κλήση λόγω… άσεμνης χειρονομίας!

26.08.2020 08:57

 

Το συμβάν έγινε στην Autobahn με πρωταγωνιστή έναν οδηγό μιας BMW X5 2ης γενιάς, ο οποίος «πιάστηκε» από κάμερα να κινείται με ταχύτητα υψηλότερη κατά 11 km/h συγκριτικά με το όριο των 70 km/h.

Ωστόσο, στον 26άχρονο οδηγό της X5 μάλλον δεν του καλοάρεσε που η κάμερα τον «έπιασε», αφού όπως βλέπετε και εσείς στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, έσπευσε να κάνει τη γνωστή χειρονομία με το σηκωμένο μεσαίο δάχτυλο προς το φακό.

Όμως, αυτή του τη χειρονομία έμελλε να την πληρώσει πολύ ακριβά μιας και η τοπική αστυνομία της περιοχής Oberfranken τον οδήγησε στο δικαστήριο με την κατηγορία της ασέβειας προς τις αρχές, το οποίο του επιδίκασε να πληρώσει το πρόστιμο των 20 ευρώ, 75 φορές περισσότερο.

Το τελικό πρόστιμο ήταν 1.500 ευρώ και μετά από αυτό μάλλον την επόμενη φορά που θα θελήσει να κάνει μια τέτοια χειρονομία, ο οδηγός θα τη σκεφτεί διπλά και τριπλά.

Πηγή: newsauto.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.10.2025 03:10
Exit mobile version