search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:14
MENU CLOSE

Ποια είναι η γυναίκα που μέσα στο γήπεδο αντάλλαξε «γαλλικά» με τον Λεμπρόν; (Photos)

03.02.2021 14:12
Ποια είναι η γυναίκα που μέσα στο γήπεδο αντάλλαξε «γαλλικά» με τον Λεμπρόν; (Photos) - Media

 

Ο αγώνας μπάσκετ των Ατλάντα Χοκς με τους λιμνανθρώπους του Λος Άντζελες κυλούσε ομαλά μέχρι το σημείο του τέταρτου δωδεκάλεπτου που ο σούπερ σταρ των Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς άνοιξε διάλογο με μια γυναίκα που καθόταν στην πρώτη σειρά των επισήμων καθισμάτων, στις γραμμές του γηπέδου. 
Η γυναίκα ονομάζεται Τζουλιάνα Κάρλος και είναι μια πάμπλουτη 25χρονη με την οποία ο «βασιλιάς» αντάλλαξε πολλά «γαλλικά». Σύμφωνα με την Τζουλιάνα όλα άρχισαν όταν ο Λεμπρόν πέτυχε ένα καλάθι και γύρισε προς το μέρος που καθόταν και έβρισε τον σύζυγό της. Εκείνη έξαλλη πήρε το λόγο και μάλιστα κινήθηκε και «απειλητικά» προς το μέρος του. 

Στη μέση μπήκαν οι άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου που την απομάκρυναν αλλά μέχρι να γίνει αυτό οι βρισιές και οι απειλές έπεφταν βροχή εκατέρωθεν. Η 25χρονη ανέβασε ένα βίντεο στα social media στο οποίο αναφέρει τι ακριβώς είπε με τον Λεμπρόν: «Μου φώναξε, σκάσε ηλίθια, κα@@λα και εγώ του απάντησα πως αν ξαναμιλήσει άσχημα στον άνδρα μου θα τον γαμ@@σω».
Ο Λεμπρόν μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για το περιστατικό και «έσφαξε με το βαμβάκι» την 25χρονη Τζουλιάνα: «Αγαπώ τους οπαδούς, αλλά δεν ανέχομαι αυτά από κανέναν. Υπάρχει μια γραμμή που δεν πρέπει κανείς να την περνάει. Απάντησε σε εμένα με ασέβεια, οπότε τους είπα να κάτσουν κάτω. Νόμιζα ότι μιλούσα σε πατέρα και κόρη, μέχρι που άρχισε να τον αποκαλεί σύζυγό της. Έμεινα έκθαμβος».

Η 25χρονη επιχείρησε και πάλι να σηκώσει το γάντι δίχως μεγάλη επιτυχία. Παραδέχτηκε ότι υπερασπίστηκε τον άνδρα της, και αναφέρθηκε και στη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, αφού τόνισε ότι αν ήταν απλά δίπλα του για τα λεφτά του, δεν θα τον υπερασπιζόταν.
Η Τζουλιάνα ασχολείται πολύ με τα social media και έχει τουλάχιστον 50.000 ακολούθους. Είναι παντρεμένη με τον 60χρονο επιχειρηματία Κρις Κάρλος, ο οποίος έχει ήδη δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Ο Κάρλος είναι γιος του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Republic National Distribution Co, ενώ ο ίδιος διευθύνει μια οικογενειακή εταιρεία διανομής αλκοόλ στην Ατλάντα.  
Το ζευγάρι είναι παντρεμένο σχεδόν έναν χρόνο και διάγει πολυτελή βίο με σούπερ σπορ αυτοκίνητα, εντυπωσιακές επαύλεις στην Ατλάντα και το Μαϊάμι και διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:11