search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:10
MENU CLOSE

Γιάννος Περλέγκας: Επιβεβαιώνω την κακοποίηση που υπέστη ο Δημήτρης Μοθωναίος (Photo)

11.02.2021 14:54
Γιάννος Περλέγκας: Επιβεβαιώνω την κακοποίηση που υπέστη ο Δημήτρης Μοθωναίος (Photo) - Media
 
Επιβεβαιώνει απόλυτα την συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου περί κακοποίησής του στο χώρο της εργασίας του -το θέατρο- ο συνάδελφός του Γιάννος Περλέγκας.
 
Ο Δ. Μοθωναίος, μεταξύ άλλων, είπε στην συγκινησιακά φορτισμένη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ότι «μου έχουν τύχει και κακοποιητικές συμπεριφορές. Έχω φύγει από παράσταση του Εθνικού Θεάτρου που ήταν κακοποιητική απέναντι στον πρωταγωνιστή».
 
Μέσω του Instagram του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ο Γιάννος Περλέγκας πιστοποίησε τις καταγγελίες περί κακοποίησης λέγοντας: «Επιβεβαιώνω την ανάλγητη συμπεριφορά του σκηνοθέτη που τον απέλυσε λόγω πνευμονίας και τη μηδενική στήριξη προς τον Δημήτρη από την πλευράς της διεύθυνσης του Εθνικού Θεάτρου τότε, καθώς και τη δική μας σιωπή… που την ανακάλεσα χθες και με έκανε να ντρέπομαι που σιώπησα τότε (ο Χουβαρδάς έλειπε σε ταξίδι και το θέμα διευθέτησε η Έφη Θεοδώρου). Ο Δημήτρης αντικαταστάθηκε από το Χάρη Τζωρτζάκη.
 
Ψύλλοι στα άχυρα θα πει κανείς, αλλά δείχνει κάτι για τη διαχρονική των ηθοποιών και τους πολλαπλούς τραυματισμούς που συντελούνται στο Εθνικό. Δε γίνεται να μην νιώθει κανείς ντροπή για όλα αυτά, αν θέλει να ανανεώσει τη διόλου ταυτότητα του ανθρώπου και συναδέλφου. Να‘μαστε δίπλα στους ανθρώπους αν θέλουμε να λεγόμαστε κι εμείς άνθρωποι. Γιάννος Περλέγκας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:09