ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:14
MENU CLOSE

Επίθεση με μολότοφ, πέτρες και μπογιές στο Action 24 - Καταδικάζουν τα κόμματα

22.02.2021 18:40

 

Συμφωνία με τις πρώτες πληροφορίες τρία μηχανάκια σταμάτησαν με αναμμένες τις μηχανές έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό και πέταξαν 2 μολότοφ, μαύρη μπογιά, πέτρες και τρικάκια. 


Τα τρικάκια έγραφαν επάνω «αλληλεγγύη στον αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα».

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ζήτησε σήμερα την αφαίρεση του φλεβοκαθετήρα, από τον οποίο παίρνει τον ορό ενυδάτωσης λόγω της αδυναμίας πρόσληψης νερού από το στόμα. 

Διανύει την 46η ημέρα απεργίας πείνας ζητά να επιστρέψει στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατούνταν πριν τη νοσηλεία του. 

Χρήστος Ταραντίλης: Επίθεση εναντίον της ελευθερίας

«Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

«Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη» προσθέτει.

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Καταδικάζει την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου.

Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Χρηστίδης: Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση

«Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, για την επίθεση.

 

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:12
Exit mobile version