search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:14
MENU CLOSE

Aντιδήμαρχος Νίκαιας για επίθεση από δημοτικό σύμβουλo: «Μου έριξε κουτουλιά»

25.04.2024 20:08
XATZHPAULIDHS
Eurokinissi

«Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και αυτός μου επιτέθηκε απρόκλητα. Δεν ένιωσα καλά, είχα αιμορραγία και ζαλάδες. Κάλεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία» είπε αρχικά ο αντιδήμαρχος Νίκαιας, Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης που σήμερα (25/4/2024) το πρωί δέχτηκε βίαια επίθεση από δημοτικό σύμβουλο άλλης παράταξης.

Οι σκηνές βίας διαδραματίστηκαν γύρω στις 10:30 στο Ειρηνοδικείο της Νίκαιας. Ο αντιδήμαρχος υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης ήρθε σε αντιπαράθεση με δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης για υπόθεση του αφορούσε το δήμο Νίκαιας και εκδικάζονταν εκείνη την ώρα στο δικαστήριο.

Οι δύο άνδρες που βρίσκονταν σε διάδρομο του κτιρίου που στεγάζονται οι υπηρεσίες, όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος λογομάχησαν και τότε όπως ισχυρίζεται το θύμα, ο δημοτικός σύμβουλος του επιτέθηκε.

Ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης μίλησε στο Mega για την «απρόκλητη», όπως τη χαρακτήρισε, επίθεση που δέχτηκε, διευκρινίζοντας ότι ο δημοτικός σύμβουλος δεν τον γρονθοκόπησε, αλλά του έριξε κουτουλιά και μάλιστα μέσα στον χώρο του ειρηνοδικείου, μπροστά στη σύζυγό του.

Εξαφανίστηκε ο δράστης μετά την επίθεση

«Εντωμεταξύ, ήταν και συμμαθητής μου. Γνωριζόμαστε από παλιά».

Περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης, ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης είπε: «Εφερε το πρόσωπό του μπροστά μου και άρχισε να με προκαλεί, λέγοντας ”έλα κάτω, έλα κάτω να τα πούμε”, και μου έδωσε κουτουλιά. Μου ανέβηκε η πίεση, είμαι και καρδιοπαθής» είπε.

Ο αντιδήμαρχος Νίκαιας, αφού πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αναμένεται να πάει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του δημοτικού συμβούλου, ο οποίος αναζητείται.

Καταδικάζει ο δήμαρχος το περιστατικό

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης καταδίκασε την αποτρόπαια ενέργεια του δημοτικού συμβούλου.

«Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πράξη βιαιοπραγίας κατά του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας από δημοτικό σύμβουλο αντιπολιτευόμενης παράταξης. Η βία και πολύ περισσότερο όταν αυτή εκδηλώνεται από ανθρώπους που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης, προσβάλει κάθε ανθρώπινη αξία» αναφέρει σε δήλωση του ο δήμαρχος Νίκαιας και Αγ. Ι . Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης και συμπληρώνοντας προσθέτει:

«Ο Αντιδήμαρχος περιθάλπεται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και η υγεία του εξελίσσεται καλώς».

Διαβάστε επίσης:

Υπεγράφη η απόφαση για το ελάχιστο τίμημα που θα λαμβάνουν Δημόσιο-Δήμοι για παραχώρηση αιγιαλού-παραλίας

Καλλιάνος: «Θα κινηθώ σκληρά νομικά, επιθετικά νομικά»- Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ιάσονας Λαλαούνης: Καταπέλτης η εισαγγελική πρόταση για τον αστυνομικό – «Οδηγούσε με απερισκεψία» – Ενοχή για ανθρωποκτονία από αμέλεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:12