Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στόχος επίθεσης με μολότοφ έγινε, στις 3.20 τα ξημερώματα του Σαββάτου, το δημαρχείο Μοσχάτου – Ταύρου.
Άγνωστοι έσπασαν τις προθήκες του δημαρχείου και πέταξαν στο εσωτερικό μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο ληξιαρχείο του κτιρίου.
Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.
«Γύρω στις 03:30 έγινε το χτύπημα. Έχουμε μικροζημιές. Μας κάνει φοβερή εντύπωση γιατί επέλεξαν να χτυπήσουν το δημαρχείο μας. Δεν πάει κάπου το μυαλό μας. Δεν έχουμε ανοιχτές πληγές με κανέναν, είμαστε ένας ήσυχος δήμος» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ντερέκας, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.