ΚΥΡΙΑΚΗ 12.10.2025 17:39
MENU CLOSE

Κούγιας: Στρατολογούν τα φερόμενα ως θύματα βιασμού του Λιγνάδη (Photos)

05.03.2021 09:42

Καταγγελία έκανε ο δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη Αλέξης Κούγιας προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα …αδικαιολόγητα για τον πελάτη του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ποινικολόγο, τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν ακόμη δύο βιασμοί, που θα χειρίζεται γυναίκα δικηγόρος.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια

«Διέρρευσε χθες σε διάφορα sites, η είδηση ότι εις βάρος του εντολέως μου, κου Δημητρίου Λιγνάδη, υπεβλήθη ακόμη μια μήνυση, ότι δήθεν είναι δράστης ενός ακόμη βιασμού ανδρός.

Σήμερα, διαπίστωσα από τα πρωτοσέλιδα δύο σκανδαλοθηρικών εφημερίδων – αναφέρεται στην Εspresso του συγκροτήματος Φιλιππάκη και την On time του συγκροτήματος Κουρτάκη – που είναι ανηρτημένα στα περίπτερα, ότι τους έχει διανεμηθεί το περιεχόμενο της μηνύσεως, το οποίο και δημοσιοποιούν.

Δεν γνωρίζω ποιο είναι το περιερχόμενο, όμως, εχθές το βράδυ πολύ σοβαρός δημοσιογράφος με ενημέρωσε ότι πρωταγωνιστής σε αυτές τις ενέργειες εις βάρος του εντολέως μου είναι ένας φιλόδοξος, νέος δημοσιογράφος, ο οποίος στρατολογεί τα φερόμενα ως θύματα και ακολούθως τα διοχετεύει σε έναν άντρα και μια γυναίκα δικηγόρο.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.10.2025 17:37
Exit mobile version